Saturday, July 20, 2024

news

Sold for a staggering sum, the watch of Titanic’s wealthiest man

A gold pocket watch found on the body of the wealthiest man aboard the Titanic has been sold for a staggering amount: a whopping...

culture

Annecy, France: The Venice of the Alps

Nestled in the southeastern region of France, Annecy is often referred to as the "Venice of the Alps" due to its picturesque canals, charming...

Poem by Ndoc Gjetja.

I need to ask, for you are so awesome:"Are you to me human or art?”I look at you and tear my poemsand before you,...

Poem by Emily Dickinson

SHOW BIZ

sports

Latest Reviews

Distria e Nora në mesin e yjeve të xhudos në “Paris 2024”

Edhe gjashtë ditë kanë mbetur deri në nisje të Lojërave Olimpike në Paris. Dhe faqja “Olympics” ka bërë një analizë të xhudistëve pjesëmarrës. Në mesin e...

auto

Here are 10 more facts about Lamborghini:

Here are 10 more facts about Lamborghini: 1. Headquarters: Lamborghini’s headquarters are located in Sant'Agata Bolognese, Italy, where all models are designed and assembled. 2. Ownership:...

The Ms-Benz G-Class:

The Mercedes-Benz G-Class, often referred to simply as the G-Wagen (short for Geländewagen, German for "cross-country vehicle"), is an iconic luxury SUV known for...

Fourteen Unknown Facts About Lamborghini

1. Lamborghini started as a tractor manufacturing company in 1948, founded by Ferruccio Lamborghini. The company still produces tractors today. 2. Ferruccio Lamborghini decided to...

Ten Unknown Facts About mercedesbenz

1. Founding Date: Mercedes-Benz traces its origins to 1886 when Karl Benz created the first petrol-powered car. 2. Star Logo: The three-pointed star in the...

Pesëmbëdhjetë Fakte të Panjohura Rreth BMW

Origjina Aviacioni: BMW filloi si prodhues i motorëve të avionëve në vitin 1916. Ngjyrat blu dhe të bardhë në logon e tyre përfaqësojnë një...

LATEST ARTICLES

Most Popular